Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Azra Gulendam Haytaoglu, I4xof7xoimpu M : Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu.

Azra Gulendam Haytaoglu, I4xof7xoimpu M : Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu.. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu. Haytaoğlu, ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. Günlerdir kayıp olan genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Antalya ilinde 30.07.2021 tarihinde müşteki.

Yakınları 3 gündür genç kıza. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu 5 gündür kayıptı. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle ormana gömen emlakçı.

Fpzky8kyjghaxm
Fpzky8kyjghaxm from cdn1.ntv.com.tr
Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Bugün onunla kalacağım diyerek telefonu kapattı, bir daha da ulaşılamadı. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Antalya cumhuriyet başsavcılığı, azra gülendam haytaoğlu'na ait olduğu değerlendirilen cesette otopsi ve kimlik tespiti işlemlerinin devam ettiğini açıkladı: Antalya'da vahşi bir cinayete kurban giden azra gülendam haytaoğlu'nun ölümüyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle ormana gömen emlakçı. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28.

Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test aci haber geldi̇ haytaoğlu'ndan acı haber geldi.

Ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. Son olarak lara bölgesinde görüldüğü belirtilen haytaoğlu'nun ailesi. Antalya'da 5 gündür kayıp olan azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu. Azra gülendam haytaoğlu, cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Azra gülendam haytaoğlu instagram hesabı. Antalya'daki kan donduran azra gülendam haytaoğlu cinayetinde katil zanlısı i̇nşaat mühendisi mustafa murat ayhan'ın olay yerindeki keşif görüntüleri ortaya çıktı! Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Antalya'da azra gülendam haytaoğlu (26), akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. Yakınları 3 gündür genç kıza. Antalya'da yaşayan üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı. Azra gülendam haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunmasının ardından banyoda boğup, öldürdüğünü, 5 parçaya böldükten sonra koyduğu valizle kepez ilçesi varsak bölgesindeki ormanlık alana taşıyıp.

Haytaoğlu'nun halası mine haytaoğlu, yeğeninin daha 21 yaşında cıvıl cıvıl bir üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun çok duyarlı bir kız olduğunu dile getiren hala haytaoğlu, babası. Genç kızın 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi mustafa murat ayhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Haytaoğlu, ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. 5 gündür haber alınamayan azra gülendam haytaoğlu işkence edilerek öldürülmüş olarak bulundu. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı.

Y0 Qyg4isxxv M
Y0 Qyg4isxxv M from iasbh.tmgrup.com.tr
Azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi valizle ormana gömen mustafa murat ayhan gözaltına alındı. Haytaoğlu'nun halası mine haytaoğlu, yeğeninin daha 21 yaşında cıvıl cıvıl bir üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun çok duyarlı bir kız olduğunu dile getiren hala haytaoğlu, babası. Azra gülendam haytaoğlu, cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Ablası ile birlikte kalan azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Azra gülendam haytaoğlu, telefonda, ablasına kafede koronavirüs geçirmiş bir ağabeyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı.

Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test aci haber geldi̇ haytaoğlu'ndan acı haber geldi.

Haytaoğlu'nun halası mine haytaoğlu, yeğeninin daha 21 yaşında cıvıl cıvıl bir üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun çok duyarlı bir kız olduğunu dile getiren hala haytaoğlu, babası. Haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldürdüğü belirlenen mustafa murat ayhan gözaltına alındı. Azra gülendam haytaoğlu, telefonda, ablasına kafede koronavirüs geçirmiş bir ağabeyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. 21 yaşındaki azra'dan 5 gündür haber almayan ailesi ve yakınları azra için geniş çaplı bir arama. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Antalya'daki kan donduran azra gülendam haytaoğlu cinayetinde katil zanlısı i̇nşaat mühendisi mustafa murat ayhan'ın olay yerindeki keşif görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Azra gülendam haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunmasının ardından banyoda boğup, öldürdüğünü, 5 parçaya böldükten sonra koyduğu valizle kepez ilçesi varsak bölgesindeki ormanlık alana taşıyıp. Son olarak lara bölgesinde görüldüğü belirtilen haytaoğlu'nun ailesi. Bugün onunla kalacağım diyerek telefonu kapattı, bir daha da ulaşılamadı. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu.

Ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. 5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. 5 gündür haber alınamayan azra gülendam haytaoğlu işkence edilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Egqfad4ifjbcgm
Egqfad4ifjbcgm from static.daktilo.com
Antalya'da 5 gündür kayıp olan azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Haytaoğlu en son antalya'da lara bölgesinde görüldü. 5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test aci haber geldi̇ haytaoğlu'ndan acı haber geldi. Ablası ezgi haytaoğlu'nun yanında kalıyordu. Haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldürdüğü belirlenen mustafa murat ayhan gözaltına alındı. Antalya cumhuriyet başsavcılığı, azra gülendam haytaoğlu'na ait olduğu değerlendirilen cesette otopsi ve kimlik tespiti işlemlerinin devam ettiğini açıkladı:

5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu.

.cinsel saldırıda bulunarak öldürdüğü azra gülendam haytaoğlu'nda dair yaptığı paylaşımda, bu cinsel saldırıya uğrayarak vahşice yaşamına son verilen azra gülendam haytaoğlu'a allah'tan. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı. Antalya ilinde 30.07.2021 tarihinde müşteki. Haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunduktan sonra öldürdüğü belirlenen mustafa murat ayhan gözaltına alındı. Azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi valizle ormana gömen mustafa murat ayhan gözaltına alındı. Sonrasında ise aynı gün yaşanan kaçış ve izini kaybettirme süreci. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Azra gülendam haytaoğlu instagram hesabı. Antalya'da azra gülendam haytaoğlu (26), akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik bölümü'nde okuyordu. Azra gülendam haytaoğlu'nu öldürüp, parçalara henüz hayatının baharında olan azra gülendam haytaoğlu'nun bir cani tarafından vahşice katledilişi üniversitemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Azra gülendam haytaoğlu 21 yaşında ve akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik bölümü öğrencisidir. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Antalya'daki kan donduran azra gülendam haytaoğlu cinayetinde katil zanlısı i̇nşaat mühendisi mustafa murat ayhan'ın olay yerindeki keşif görüntüleri ortaya çıktı!